Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Sponsoring & Alternatieve geldstromen

Om verenigingen te ondersteunen bij hun sponsoractiviteiten organiseren we samen met DMHC de Graspiepers en VMHC Cartouche op woensdag 20 maart om 20:00 uur het gratis webinar 'Sponsoring & Alternatieve geldstromen'. De twee verenigingen schuiven bij ons aan om hun best practices met jou te delen. DMHC de Graspiepers deelt haar ervaringen uit de succesvolle ‘Vrienden van de Graspiepers’ actie en VMHC Cartouche vertelt hoe zij de financiering van een blaashal rondkreeg door middel van crowdfunding. Tijdens het webinar kun je via de chat live je vragen stellen aan deze twee verenigingen.

Naast deze best practices van verenigingen bespreken we tijdens dit webinar ook de mogelijkheden die partners van de KNHB op verenigingsniveau bieden.

Dit webinar geeft je dus diverse concrete handvatten waarmee je na dit webinar voor jouw vereniging aan de slag kunt gaan met sponsoring. 
 
Schrijf je in 
Stel tijdens het webinar je vragen aan DMHC de Graspiepers en VMHC Cartouche via de chat. We proberen tijdens het webinar zoveel mogelijk vragen live te beantwoorden. Mochten er zoveel vragen binnenkomen dat we ze niet allemaal binnen het uur kunnen beantwoorden, dan zorgen we dat die zo snel mogelijk na het webinar alsnog beantwoord worden. Ook sturen we na afloop de informatie uit het webinar én de terugkijklink naar iedereen die zich heeft ingeschreven. Kun je op 20 maart niet live meekijken, maar heb je wel interesse in het onderwerp? Schrijf je dan toch in, zodat je automatisch alle informatie in je mailbox ontvangt.

Stel nu al je vraag
Heb jij nu al een vraag aan ons of aan DMHC de Graspiepers of VMHC Cartouche? Geef die dan meteen door tijdens je inschrijving op deze pagina.

Sprekers in deze webinar: 

Reinier Boxum (DMHC de Graspiepers) & Martijn Vermeeren (VMHC Cartouche).

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek